Creatieve Levensverhaal Workshop 'Book of Life'


Ben jij ook een vrouw die met enige moeite terugblikt op haar levenspad? Ben jij ook die vrouw die zich haar leven heel anders had voorgesteld? Heb je een paar stevige hobbels en kuilen moeten nemen in jouw verhaal? Dan is dit een workshop voor jou. Samen met een klein groepje andere vrouwen verwerk je je verhaal tot een mooie art journal, een kleurrijk en creatief levensboek, een kunstwerk buiten de lijntjes, zoals jouw leven ook was. Naast het creatieve gedeelte is er ook het samenzijn met vrouwen, de herkenning en verbondenheid in gevoel, het ontdekken van je diepe kracht en schoonheid in rustige helende rituelen en oefeningen, en een veilige begeleiding door Hilde, die als healer en vrouw de kwetsbare momenten weet op te vangen waar nodig. Bij deze workshop hoort n inleidende workshop waarin we samen de sleutelmomenten voor je boek vastleggen en een ceremonie bij de waterbron als afsluiter. Als je jezelf minder creatief vindt, krijg je technieken en inspiratie aangereikt.

Deze weekendworkshop gaat door bij Soulhorses. Het prachtige natuurdomein zal ons helemaal omarmen in het proces van het weergeven van ons levensverhaal. Wanneer ons verhaal weer van ons is, kunnen we er een nieuw einde aan schrijven.

P R A K T I S C H :

Bijdrage : Voor de 4 daagse workshop 245 EUR voor eten en slapen en 280 EUR voor de workshop en de creatieve materialen. De inleidende dagworkshop en de het slotritueel zitten in deze prijs inbegrepen.

Plaats : www.soulhorses.be en de inleidende workshop te Tielt-Winge

Inschrijven via deze link

Wanneer : 30 mei 2019 om 10 u tot 2 juni 2019 om 18 u


Binnenkort
Praktisch
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Archief
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • LinkedIn Classic

EK

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • LinkedIn Clean