Lezing : werken in de verschillende lagen van het energieveld

De meeste coachingsystemen en therapieën werken in één of twee lagen van het menselijk bestaan. In deze healing legt Hilde Goris uit hoe de verschillende lagen van het leven met elkaar verband houden. Problemen en stagnatie kunnen zich namelijk op verschillende vlakken bevinden.

Hilde legt deze verschillende dimensies op haar eigen gepassioneerde manier uit, toont met voorbeelden en in interactie met het publiek aan hoe je kan zien waar een stagnatie zich situeert. Ze legt de cirkel van het leven uit, en licht toe hoe je diepmenselijk kan begeleiden en geeft al enkele concrete technieken mee. Wanneer je met mensen werkt kan dit je veel inzicht geven in waar het schort bij hen, om hen dan met aangepaste tools en technieken te begeleiden op hun pad. Deze lezing kan ook mensen die zich spiritueel ontwikkelen of stagnatie ervaren in hun leven een mooie tool geven om naar zichzelf te kijken en met zichzelf te werken.

De lezing wordt besloten met een groepshealing.

Deze lezing is een inleidende lezing voor het verdiepingstraject voor Coachen en Therapeuten : 'Technieken voor diepmenselijk begeleiden'. Enkel tijdens de lezing kan je nog het Early Bird Extraatje ontvangen als toemaatje bij je inschrijving voor het traject.

Na de lezing is er voldoende ruimte voor uw persoonlijke vragen aan Hilde. En dat kan bij een kopje thee of koffie.

Praktisch :

Waar? Ontmoetingscentrum 'De Weg van Aandacht', Herenthoutseweg 21 te Wiekevorst

Wanneer? donderdag 14/03/2019 start lezing om 20 u

Bijdrage? 15 EUR, na aanmelding via de volgende pagina

Hilde Goris werkt full time als healer en creatief kindercoach. Dagdagelijks begeleidt ze mensen doorgeen de heftige emoties bij knooppunten in hun leven. Ze organiseert sjamanistische rituelen en lichtwerk, en is ook actief in het bedrijfsleven als katalysator en trainer. Healingsessies bij haar hebben meestal direct een zichtbaar resultaat in je leven. Ze is helderziend en heldervoelend.

Ze leidt vrouwengroepen en kinderprojecten rond verdraagzaamheid en wereldburgerschap, en geeft training in persoonlijke ontwikkeling. Zij is de partner van Klaas, en moeder van Tara en Robbe. Meer informatie over persoonlijke sessies via hildegoris.be


Binnenkort
Praktisch
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Archief
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • LinkedIn Classic

EK

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • LinkedIn Clean