Verdiepingstraject voor coachen en therapeuten : diepmenselijk begeleiden


Durf jij verder kijken dan systemen? Durf jij op pad gaan om jezelf te zijn, vrij en stralend? Wil je begrijpen hoe en waarom de wereld draait EN hoe je dat concreet toepast in je eigen leven en dat van je klanten? Wil jij je intuïtie ontwikkelen, en hardop leren uitspreken wat je aanvoelt? Dan is dit jouw training!

In de loop van 10 workshopdagen werken we rond de volgende thema's :

🔶Het sjamanistisch wereldbeeld met de 4 werelden

🔶Werken met het verleden

🔶Werken met de toekomst

🔶Werken met de kracht van nu

🔶De 4 elementen

🔶Opbouw van het menselijk energieveld

🔶Levensbestemming

🔶Emoties en hun functie

🔶Geluk vinden

🔶Problemen oplossen

Ze gaan maandelijks door bij de Maancirkel, Bieststraat 102 te Hever. De prijs voor het traject bedraagt 250 EUR excl BTW per workshopdag.

Dit is een traject waarin zowel nieuwe kennis, als praktische tools als je eigen transformatieproces aan bod komen. Hilde creert een veilig kader voor elke deelnemer voor de eigen ontwikkeling naar je bronkracht.

Uw trainer :

Hilde Goris werkt full time als healer en creatief kindercoach. Dagdagelijks begeleidt ze mensen doorgeen de heftige emoties bij knooppunten in hun leven. Ze organiseert sjamanistische rituelen en lichtwerk, en is ook actief in het bedrijfsleven als katalysator en trainer. Healingsessies bij haar hebben meestal direct een zichtbaar resultaat in je leven. Ze is helderziend en heldervoelend. Ze leidt vrouwengroepen en kinderprojecten rond verdraagzaamheid en wereldburgerschap, en geeft training in persoonlijke ontwikkeling. Zij is de partner van Klaas, en moeder van Tara en Robbe. Meer informatie over persoonlijke sessies via hildegoris.be

LET OP : Early Bird Korting nog van toepassing als je inschrijft tijdens de lezing van 14 maart!

Als je interesse hebt voor dit traject, neem dan contact op via info@hildegoris.be of 0475506667. Als je wil inschrijven, kan dat via deze link!


Binnenkort
Praktisch
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Archief
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • LinkedIn Classic

EK

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • LinkedIn Clean