Lezing : het sjamanistisch wereldbeeld in coaching

LEZING over het toepassen van het sjamanistisch wereldbeeld in coaching

Het sjamanistisch wereldbeeld met de meerdere werelden biedt veel mogelijkheden en manieren van kijken naar de dingen die kunnen misgaan in het dagelijkse leven. Hilde Goris licht het sjamanistisch wereldbeeld toe vanuit het Siberisch sjamanisme, en vertaalt het naar concrete toepassingen in het dagdagelijkse leven. Wanneer je met mensen werkt kan dit sjamanistische wereldbeeld, je veel inzicht geven in waar het schort bij hen, om hen dan met aangepaste tools en technieken te begeleiden op hun pad. Deze lezing kan ook mensen die zich spiritueel ontwikkelen of stagnatie ervaren in hun leven een mooie tool geven om naar zichzelf te kijken en met zichzelf te werken.

Na de lezing is er voldoende ruimte voor uw persoonlijke vragen aan Hilde. En dat kan bij een kopje thee of koffie.

Praktisch :

Waar? Ontmoetingscentrum 'De Weg van Aandacht', Herenthoutseweg 21 te Wiekevorst

Wanneer? maandag 03/12 start lezing om 19.30 u

Bijdrage? 15 EUR thee, koffie en water inbegrepen, na aanmelding via de volgende pagina

Hilde Goris werkt full time als healer en creatief kindercoach in België. Dagdagelijks begeleidt ze mensen doorgeen de heftige emoties bij knooppunten in hun leven. Ze organiseert sjamanistische rituelen en lichtwerk, en is ook actief in het bedrijfsleven als katalysator en trainer. Healingsessies bij haar hebben meestal direct een zichtbaar resultaat in je leven. Ze is helderziend en heldervoelend. Ze leidt vrouwengroepen en kinderprojecten rond verdraagzaamheid en wereldburgerschap, en geeft training in persoonlijke ontwikkeling. Zij is de partner van Klaas, en moeder van Tara en Robbe. Meer informatie over persoonlijke sessies via hildegoris.be

)

#krijgerschapspirituelekrijgerspiritueleontwikkeling

Binnenkort
Praktisch
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Archief
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • LinkedIn Classic

EK

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • LinkedIn Clean