ManVrouwWeek 'Terug naar je Essentie' van 14 tot 20 juli 2019


Week voor MANNEN en VROUWEN, of KOPPELS, met of zonder KINDEREN in Foulain, Frankrijk In deze week gaan ontspanning en verdieping hand in hand. In de rustige en idyllische omgeving van Centre Lothlorien herbron je in de wandelingen in de prachtige bossen, je geniet bij het kampvuur, je zwemt in het meer, met je gezin of alleen, je zintuigen komen helemaal tot rust in ontprikkelen van de drukte van het bestaan. Elke dag begeleiden Hilde Goris en Klaas Timmer daarnaast een vrouwencirkel en een mannengroep. De vrouwen gaan in een verdieping van hun wilde vrouwelijkheid in de cirkel in de kapel of soms buiten, samen met Hilde. De mannen trekken verder het bos in om met Klaas hun mannelijke oerkracht op te roepen. Voor kinderen is er elke dag een kindercirkel, waar een playshop rond gelijkaardige thema’s wordt gegeven. De mannengroep en de vrouwencirkel ontmoeten elkaar de voorlaatste avond tijdens een bijzondere ceremonie. Laat je meevoeren in deze queeste naar je mannelijke en vrouwelijke essentie, om als koppel tot meer verdieping te komen of om je als alleenstaande man of vrouw je essentie te dieper te verankeren in jezelf. Er is naast de cirkels voldoende ruimte om samen met je partner of met andere deelnemers gezellig te relaxen. Jongeren : jongeren kiezen hun cirkel, ze sluiten aan bij de mannen of vrouwen of bij de kinderen. Peuters en baby’s : hele kleine kindjes mogen in de vrouwencirkel bij de moeder zijn. De prijs hangt af van je verblijfsformule. Als je graag met je gezin in het chateau verblijft... reserveer dan tijdig je kamer in volpension. Voor prijzen en reservering kijk hier : https://centrelothlorien.com/cursus/man-vrouw-week-22-28-juli/

Hilde Goris en Klaas Timmer zijn levenspartners, beiden healer en life coach, werken ze ook samen voor bepaalde projecten. Zij zijn uw begeleiders voor deze week!

Hilde : Ik begeleid de vrouwengroep in deze week vanuit mijn elfenwijsheid en mijn sjamanistische kennis, maar ook vanuit de diepte van mijn zijn, als vrouw, als moeder. Mijn verbondenheid met de plantenwezens, de elementalen, en onze moeder aarde spelen een grote rol in al mijn vrouwencirkels en in de vrouwenweekends die ik regelmatig in België organiseer. Bij Lothlorien kennen de meeste mensen mij als draagster van het Wereldzand en kinderlichtwerker. Maar daarnaast ben ik in België full time healer, kindercoach en trainer. Ik geef trainingen in krijgskunst en healing, maar heb vanuit mijn tien jaar ervaring praktisch toepasbare maar krachtige opleidingen voor het bedrijfsleven ontwikkeld. Samen met mijn partner Klaas geef ik ook retraites, bijvoorbeeld voor mensen die herstellende zijn van een burnout.

Klaas : Als coach en begeleider van mannen en mannengroepen richt ik mij op het ondersteunen en begeleiden van mannen in hun dagdagelijkse knelpunten en het vinden van hun plek in deze samenleving, of als partner en als vader. Ik werk in Nederland bij een maatschappelijk organisatie MJD (Maatschappelijke Juridische Dienstverlening), waar ik deze mannen begeleid. Ik organiseer activiteiten voor mannen, ik gebruik daarbij mijn eigen ervaring als man en vader zijnde. Naast deze activiteiten geef ik ook mindfulness trainingen aan mannen. In België begeleid ik mannen individueel dit doe ik in de praktijk van mijn partner Hilde Goris in Werchter. Ik heb ervaring in traumaverwerking, innerlijk kindwerk, lichaamswerk en opstellingen. Ik geloof sterk in de eigen kracht van de mensen zelf en die probeer ik samen met jou te ontdekken in de ontmoeting: je behoeftes als man, je mannelijke kernkwaliteiten, je essentie.


Binnenkort
Praktisch
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Archief
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • LinkedIn Classic

EK

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • LinkedIn Clean