Cursusreeks Spiritueel Krijgerschap

Cursusreeks Spiritueel Krijgerschap in 10 delen te Wijgmaal

Deze cursus is in één geheel te volgen. Geen enkele voorkennis vereist. Met deze bewegingsworkshops breng je lichaam, geest en emoties in harmonie. Je bent volop aanwezig in deze drie delen van jezelf en kan ze tegelijk bedienen. Je staat stevig in je centrum en op de grond. Vaak zijn mensen bang om zichzelf te zijn of zichzelf te tonen, ze meten zich aan de buitenwereld en passen zich aan. Er is maar één jij, en dat ben jijzelf, alle anderen zijn al bezet. Laat je eigen levensenergie door je aderen stromen en ontdek de diepe vervulling die je dat geeft. Je zal nooit meer anders willen dan alleen maar krachtig jezelf zijn eens je dit ervaren hebt. De ademhalingstechnieken en bewegingen die je aanleert zal je hier ook steeds voor kunnen blijven gebruiken. Zeker een aanrader voor hooggevoelige mensen!

Je leert hoe een spiritueel krijger die in zijn leven integreert, hoe hij zichzelf stuurt en observeert om zijn kracht te gebruiken voor zijn eigen leven en om zijn eigen levensbestemming waar te maken. Je leert je eigen energieveld en lichaamsenergie waarnemen, maar ook de energie van de ander en de uitwisseling. Je leert de blokkades in je leven beter te interpreteren en ermee te werken. We werken met kata's of reeksen van bewegingen, die zijn doorgegeven in de traditie van de sjamanen van Siberië en Mongolië, met de tibetaanse krijgertraditie van de Shambala en Zuid-Amerikaans traditioneel krijgerschap. Hilde licht heel veel zaken toe vanuit haar waarneming als healer en energiemeester.

BIJDRAGE : 375 EUR voor de dagworkshop

WAAR : www.yavanna.be

WANNEER : 17 oktober 2018 tot 20 december 2018 van 10 tot 12.30 u

INSCHRIJVEN : hilde.goris@heyokateljee.be

Ik zal je dan vragen de bijdrage ter bevestiging te storten op BE54 4147 1169 5197 met vermelding van je naam, sk en de datum van de workshop

#krijgerschapspirituelekrijgerspiritueleontwikkeling

Binnenkort
Praktisch
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Archief
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • LinkedIn Classic

EK

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • LinkedIn Clean