Living Energetics : weekendcursus Spiritueel Krijgerschap

S p i r i t u e e l K r i j g e r s c h a p B a s i s c u r s u s in 2 Weekends

Met deze bewegingsworkshops breng je lichaam, geest en emoties in harmonie. Je bent volop aanwezig in deze drie delen van jezelf en kan ze tegelijk bedienen. Je staat stevig in je centrum en op de grond. Vaak zijn mensen bang om zichzelf te zijn of zichzelf te tonen, ze meten zich aan de buitenwereld en passen zich aan. Er is maar één jij, en dat ben jijzelf, alle anderen zijn al bezet. Laat je eigen levensenergie door je aderen stromen en ontdek de diepe vervulling die je dat geeft. Je zal nooit meer anders willen dan alleen maar krachtig jezelf zijn eens je dit ervaren hebt. De ademhalingstechnieken en bewegingen die je aanleert zal je hier ook steeds voor kunnen blijven gebruiken. Zeker een aanrader voor hooggevoelige mensen!

Deze weekendworkshops zijn er gekomen omdat sommige mensen te ver woonden om naar een wekelijkse cursusreeks te komen. Omdat 1 weekend niet voldoende is om de boost en transformatie te bereiken zoals die in de weekcursus wordt gerealiseerd, heb ik besloten er de vorm van twee weekends op te plakken. Er zijn reeds een aantal inschrijvingen voor deze workshop maar er zijn nog wel plaatsjes vrij. Er is geen enkele voorkennis vereist, je wordt langzaam wegwijs gemaakt doorheen de verschillende lagen van je eigen auraveld en de wetmatigheden van energieuitwisseling, je leert je energiepeil opbouwen, je eigen werkpunten verbeteren en zelfsturing!

BIJDRAGE : 420 EUR voor elke weekendworkshop, eenvoudige maaltijden en slapen inclusief

WAAR : www.soulhorses.be

WANNEER : 8 tot 10 maart 2019, en 12 tot 14 april 2019 van 20 u op vrijdag tot 18 u op zondagavond

INSCHRIJVEN : je kan inschrijven via deze link

Je kan dan met de gegevens ook de betaling van het eerste weekend volledig voldoen om je plaatsje te reserveren. Het tweede weekend mag je dan betalen net voor de eerste workshop. Je mag altijd informeren naar een betalingsplan.

#krijgerschapspirituelekrijgerspiritueleontwikkeling #spiritualiteit #energiepeil #energetischebescherming #injekrachtkomen

Binnenkort
Praktisch
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Archief
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • LinkedIn Classic

EK

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • LinkedIn Clean