Lezing rond relatie en gezin 'Stoppen of doorgaan?'

LEZING over Relatie en Gezin en hoe knelpunten en zelfs eindpunten soms kansen zijn tot groei

Deze lezing reikt je manieren aan om naar relatie en gezin, en het stopzetten ervan te kijken. Natuurlijk biedt ze aan mensen die op een knelpunt in hun relatie zitten een manier om naar de dingen te kijken. Maar ook koppels of partners die op zoek zijn naar verdieping in hun band, naar manieren om terugkerende conflicten aan te pakken, of mensen die net een scheiding achter de rug hebben en proberen te verwerken zullen zeker veel aan de integere en heldere woorden van Klaas Timmer en Hilde Goris hebben. Beiden werkzaam als coach en healer, ook voor jongeren en kinderen, spreken ze vanuit hun werkervaring en kennis, waar begrippen als verbindende communicatie, betrokkenheid, levensbestemming, familiesystemen, schuld en verantwoordelijkheid, persoonlijke groei, projectie, mannelijkheid en vrouwelijkheid... met concrete bewoordingen en voorbeelden worden uitgelegd. Een relatie hebben betekent zoveel meer dan alleen maar samen onder één dak leven, en omdat geluk nooit uit de mode raakt, willen we allemaal wel dat gezinsgeluk bereiken. In deze lezing krijg je een aantal tools aangereikt, om gelukkig te zijn, te worden of te blijven in je relatie, of na het verbreken van je relatie.

Na de lezing is er voldoende ruimte voor uw persoonlijke vragen aan Klaas en Hilde. En dat kan bij een kopje thee of koffie.

De lezingen :

Waar? Ontmoetingscentrum 'De Weg van Aandacht', Herenthoutseweg 21 te Wiekevorst

Wanneer? maandag 22/01 start lezing om 19.30 u

Bijdrage? 15 EUR thee, koffie en water inbegrepen, na aanmelding via hilde.goris@heyokateljee.be

Hilde Goris werkt full time als healer en creatief kindercoach in België. Dagdagelijks begeleidt ze mensen doorgeen de heftige emoties bij knooppunten in hun leven. Ze organiseert sjamanistische rituelen en lichtwerk, en is ook actief in het bedrijfsleven als katalysator en trainer. Healingsessies bij haar hebben meestal direct een zichtbaar resultaat in je leven. Ze is helderziend en heldervoelend. Ze leidt vrouwengroepen en kinderprojecten rond verdraagzaamheid en wereldburgerschap, en geeft training in persoonlijke ontwikkeling. Zij is de partner van Klaas, en moeder van Tara en Robbe. Klaas Timmer is sjamaan en healer en geboren in een lijn van traditionele healers in Tonga, een eilandengroep in Polynesië. Hij is actief in Nederland als trainer in mannelijk leiderschap en begeleidt mannengroepen. Hij begeleidt jongeren en volwassenen op knooppunten in hun leven. Vanuit zijn eigen achtergrond als sportman en muzikant startte hij verschillende coachingintitiatieven op om mensen weer in hun kracht te herstellen. Door zijn ongewone levensloop heeft hij al vroeg in zn leven zijn eigen heldervoelendheid en helderziendheid moeten leren gebruiken op een hele subtiele manier. Hij is de partner van Hilde.

)

#krijgerschapspirituelekrijgerspiritueleontwikkeling

Binnenkort
Praktisch
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Archief
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • LinkedIn Classic

EK

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • LinkedIn Clean