Body Energetics energieherstel sessies

AVONDSESSIES te WIJGMAAL voor ENERGIEHERSTEL bij CVS en burnout

Het gebrek aan energie en de vermoeidheid bij CVS en burnout zijn slopend. De integratie van helende processen verloopt moeizaam omdat het lichaam het oude moet kunnen afvoeren en het nieuwe installeren. Ook dat vraagt energie. Bij Yavanna te Wijgmaal brengen wij een aantal sessies rond energie en ademhaling, rond het endocrien stelsel en je energiepeil, energetische bescherming. Op een rustige manier leer ik technieken aan om je energiepeil systematisch te verhogen, je energieveld te zuiveren en beter te laten stromen zodat je meer energie ter beschikking hebt. Deze technieken kan je achteraf thuis gebruiken om je lichaamsenergie stapje voor stapje omhoog te brengen. Ze werken zeer sterk in op het endocrien stelsel.

Er is tijdens en na de sessie ruimte om te zijn en te delen.

WAAR : www.yavanna.be, Pastoor Bellonstraat 3, 3018 Leuven (Wijgmaal)

WANNEER : 15 januari en 22 januari van 19.30 u 21.30 u

BIJDRAGE : 70 EUR voor beide sessies samen

INSCHRIJVINGEN : via deze link!


Binnenkort
Praktisch
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Archief
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • LinkedIn Classic

EK

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • LinkedIn Clean