Bronweekend voor vrouwelijke krijgers

Vervolgcirkel voor vrouwelijke krijgers te GIERLE

Voor zij die reeds één of meerdere malen deelnamen aan Het Pad van de vrouwelijke Krijger en ook nog steeds hun krachtvoorwerp met trots dragen, koesteren en herstellen waar nodig. Tijdens dit weekend gaan we nog een stap verder in Samen Zijn. We gaan archetypische verwondingen helen door middel van ceremonies in de cirkel en met de paarden, we delen, erkennen en herkennen onze vrouwelijkheid en wandelen verder naar binnen, naar onze bron van wijsheid, vreugde en liefde. Vervuld en herBRONd keren we terug naar onze gezinscirkels, waar onze mannen en kinderen op ons wachten, steviger verankerd in onszelf, steeds beter in staat om ons te herverbinden na deze ontmoetingen.

WAAR : Soulhorses Vzw, Gierle

WANNEER : van 22, 23, 24 februari

BIJDRAGE : 375 EUR, slapen inbegrepen. Eenvoudige maaltijden verzorgen we samen.

INSCHRIJVINGEN : hilde.goris@heyokateljee.be

of 0475 50 66 67

Begeleiding : Hilde Goris en Sofie Deburchgrave

Hilde Goris is sterk verbonden met de plantenwezens, de elementalen en onze moeder aarde. Ze brengt dit weekend samen met Sofie vanuit haar elfenwijsheid en haar sjamanistische kennis over krijgerschap, maar ook vanuit de diepte van haar zijn als vrouw en moeder.

Sofie Deburchgrave leeft met haar dochters tussen haar kudde Ijslandse paarden. Doorheen haar diepe verbinding met deze fijngevoelige wezens komt ze steeds meer in contact met de wilde wijze vrouw in haarzelf en opent voor de deelneemsters het pad naar Authenticiteit en Hartverbondenheid.


Binnenkort
Praktisch
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Archief
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • LinkedIn Classic

EK

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • LinkedIn Clean