Inschrijven

Voor alle activiteiten dien je vooraf in te schrijven. Voor de cursusreeksen en de weekends is je inschrijving pas bevestigd wanneer je ook daadwerkelijk het inschrijvingsgeld hebt betaald. Enkel omwille van ernstige redenen, betalen wij je inschrijvingsgeld terug indien je op het laatste nippertje annuleert. Dit omwille van het feit dat je plaatsje had kunnen worden ingenomen door een andere wachtende of omdat de cursus soms doorgaat met het minimum aantal deelnemers om uit de kosten te komen.

Bij elke activiteit staat vermeld hoe je moet inschrijven, of bij wie je daarvoor terecht moet. Een wegbeschrijving of meer info kun je zeker vragen, per mail of per telefoon. Aarzel niet als je op het laatste nippertje er nog wil bijzijn, vaak is je plaatsje dan nog vrij, omdat het universum wel zorgt dat iedereen altijd op zijn plekje terecht komt. Maar schrijf beter tijdig in, als je toch wil meedoen, dat is praktischer voor de organisatie van de cursus.

#praktisch

Binnenkort
Praktisch
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Archief
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • LinkedIn Classic

EK

© 2023 by EK. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • LinkedIn Clean